Bij de bakker is altijd iets te beleven

Bekijk het nieuws

De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.

Paas tulbanden met blik

Heerlijk al die vrolijke kleurtjes en vormpjes op de paastafel! Dit jaar hebben wij vier verschillende tulbanden namelijk: marmer, lemon poppyseed (nieuw), red velvet en de Amaretto tulband. Voor € 15,95 heb je al een heerlijke tulband in huis! Ook zo’n leuk blik erbij? Het blik en de tulband samen is € 19,95 of natuurlijk € 15,95 en 50 punten van de vriendenpas. We bakken er gewoon weer een feestje van!

Brioche haasjes

We doen roomboter door het deeg voor deze blije eyecatchers bij de paasbrunch. Dit is toch wat je wil als je familie en/ of vrienden op bezoekt krijgt?

Broodhaantjes

Deze zachte broodjes worden met de hand gemaakt en per vier verpakt. Heel leuk voor de kids en perfect voor Palmpasen en de dagen van het nationaal schoolontbijt.

Choco-paaseieren

Je hebt ze misschien al gezien in de winkel maar wist je ook dat ze gevuld zijn met kleine gekleurde smarties? Leuke verrassing voor tijdens het paaseieren zoeken!

Chocolade kuiken XL

Wow! Super gaaf om cadeau te doen en geweldig als je ècht indruk wil maken tijdens de paasbrunch. Onze top banketbakkers maken deze chocolade kuikens met heel veel liefde en uiteraard alles met de hand.

Mini afbakbroodjes

Altijd lekker voor de brunch zijn de mini afbakbroodjes van de bakker. We hebben ze in drie varianten:

Croissants
Zachte luxe broodjes
Desembroodjes

Bakadvies: 8-10 minuten op 180 graden.
Bewaaradvies: Op een koele plaats of in de vriezer

Amandelcake lammetje

Dit jaar geen amandel tulband maar wel een vrolijk lammetje van amandelcake! Deze cake is gemaakt van cakebeslag gemengd met amandelspijs en is daardoor heerlijk mals en smaakvol. Daarnaast is deze cake natuurlijk een super leuke verrassing voor de kids

Breekbrood zonnebloem

Zie je al voor je hoe de paastafel mooi bij elkaar komt? Deze afbak desembolletjes in de vorm van een zonnebloem maken het helemaal af.

Bakadvies: 8-10 minuten op 180 graden

Paasbrood

Het paasbrood is een echte specialiteit van ons! Het brood is gevuld met noten, zuidvruchten en uiteraard een rol zuiver amandelspijs (minder suiker, meer amandelen). Als decoratie wordt het brood afgemaakt met krokante amandeltjes. Er zijn drie varianten: 800 gram, 500 gram en de
paasproefjes (mini paasbroodjes) per 2 verpakt.

Schuimkuikens

Deze vrolijke schuimkuikens maken van iedere paastafel een feestje. Dit is iets wat de kids niet snel zullen vergeten.

Koeken 3+1 gratis

Het is feest bij de bakker! Vanaf 15 februari zijn de granola koek, kokoskoek, gevulde koek, kwarkkusje, apfelkuche en de kuche bosvruchten tijdelijk 3+1 gratis. Gezellig als je langskomt om ze te proeven!

Reepjes uit de chocolaterie

De chocolaterie in Haarlem heeft niet stilgestaan! Vanaf 15 februari lanceren we drie nieuwe chocoladereepjes in de smaken:

Ruby, cranberry, pistache
Puur, walnoot, crispy
Melks studentenhaver, rozijnen en walnoot

Paasproefjes

Yes! Wij zijn blij dat we de paasproefjes weer kunnen bakken. Deze heerlijke mini-paasbroodjes zijn alvast een mooi voorproefje op het paasontbijt. Lekker lang genieten dus!

Werken in de gezelligste winkel in jouw buurt

Kom werken bij een van de leukste bedrijven van het land. Wat wij jou bieden? Gratis brood, goede verdiensten, flexibele werktijden en de kans om door te groeien via ons eigen opleidingsprogramma.

Het meest  smaakvolle  brood  met Andries Gort 

“Het belangrijkste verschil zit ‘m in het hoofdingrediënt tarwe en het proces, waarbij tijd een tweede kostbaar  ingrediënt is” 

“Tarwe komt voornamelijk uit het oosten van Duitsland of de Oekraïne. Op zich niets mis mee, want daar schijnt de zon en door het landklimaat krijg je hoge opbrengsten. Maar vroeger groeiden in Nederland ook prima bakwaardige tarwerassen. Langzaam zijn deze verdwenen. Onder druk van de hogere opbrengsten, dus lagere prijzen uit het buitenland. Ondanks

Hollandsch Brood

Ons Hollandsch brood wordt gebakken van lokale ingrediënten

Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel. Dit brood is handgemaakt op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling en wordt gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij. De bloemenranden rondom onze akkers zorgen voor behoud van onze bijenpopulatie; zo draagt dit brood bij aan een grotere biodiversiteit.  Wij bakken

De bakker bakt elk uur vers brood

“Brood is meer dan een sneetje bij ontbijt of lunch.”

Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan.  Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem?

Vriendenpas