Bij de bakker is altijd iets te beleven

Bekijk het nieuws

De bakker bakt van zonsopkomst tot zonsondergang. Er zijn dus regelmatig nieuwtjes te delen.

Pindachocs

Zijn jullie net zo fan van de pindachocs als wij? Naast de standaard smaken melk, puur en karamel-zeezout hebben wij nu een limited edition variant; de Dubai choc!

Deze lekkernij is geïnspireerd door de Dubai chocoladereep maar dan in een van Vessem jasje. Het is gemaakt met donkere melkchocolade, pistache, pinda’s en Kadayif. Dit is een fijn gesneden filodeeg dat in verschillende desserts uit het Midden Oosten wordt gebruikt. Dit geeft de Dubai choc de kenmerkende krokante textuur. Uiteraard worden de Dubai choc’s gemaakt in de chocolaterie in Schalkwijk.

Hello rolls!

Deze heerlijke zoete broodjes worden standaard gemaakt in de cinnamon variant en daarnaast hebben we een wisselende smaak. Het broodje is in de basis gemaakt van croissantdeeg. De cinnamon roll is uiteraard gevuld met kaneel en ook een beetje abrikozenmoes. De roll wordt afgemaakt met fondant. De smaak die wij op dit moment extra voeren is de speculaas roll, deze roll heeft een topping van speculaas kruimels. Smullen!

Werken in de gezelligste winkel in jouw buurt

Kom werken bij een van de leukste bedrijven van het land. Wat wij jou bieden? Gratis brood, goede verdiensten, flexibele werktijden en de kans om door te groeien via ons eigen opleidingsprogramma.

Het meest  smaakvolle  brood  met Andries Gort 

“Het belangrijkste verschil zit ‘m in het hoofdingrediënt tarwe en het proces, waarbij tijd een tweede kostbaar  ingrediënt is” 

“Tarwe komt voornamelijk uit het oosten van Duitsland of de Oekraïne. Op zich niets mis mee, want daar schijnt de zon en door het landklimaat krijg je hoge opbrengsten. Maar vroeger groeiden in Nederland ook prima bakwaardige tarwerassen. Langzaam zijn deze verdwenen. Onder druk van de hogere opbrengsten, dus lagere prijzen uit het buitenland. Ondanks

Hollandsch Brood

Ons Hollandsch brood wordt gebakken van lokale ingrediënten

Gronings graan gemalen door de Groningse molenaar, met grove zemel. Dit brood is handgemaakt op basis van desem voor een extra gezonde stofwisseling en wordt gebakken op de stenen vloer in onze bakkerij. De bloemenranden rondom onze akkers zorgen voor behoud van onze bijenpopulatie; zo draagt dit brood bij aan een grotere biodiversiteit.  Wij bakken

De bakker bakt elk uur vers brood

“Brood is meer dan een sneetje bij ontbijt of lunch.”

Bakkerij van Vessem bestaat al sinds 1907 en vele generaties zijn ons voorgegaan.  Hoe fijn is het dat brood van bakkerij van Vessem ook een moment van rust is, een beloning na hard werken of een moment van thuiskomen ver weg van huis, en wie is er niet opgegroeid met brood van Bakkerij van Vessem?

Vriendenpas